Vacatures bij de Marine

MARINE

Het is algemeen bekend dat Nederland onder de waterspiegel ligt. Het is dan ook niet zo vreemd dat Nederland is een echt waterland is. Nederlanders zijn ook echte bruggenbouwers. Over de hele wereld worden Nederlanders ingezet om bruggen te ontwerpen en te bouwen. Zo hebben wij altijd geheerst over de zee en zijn de zee altijd de baas gebleven. Daarom is het niet zo vreemd dat de Marine het oudste onderdeel is van onze krijgsmacht en al bestaat sinds 1488. De belangrijkste en primaire taak van de Marine is het beschermen van Nederland tegen en op het water. Maar de Marine heeft meer taken. Zoals het beschermen van scheepvaartroutes en van de vloot. De Marine wordt te pas en te onpas ingezet over de hele wereld om hierop toe te zien.

BAAN

Zoals eerder aangegeven is het belangrijk om nieuw personeel te werven voor deze belangrijke tak van de Nederlandse defensie. Zo zal defensie tijdens de Marinedag zwaar inzetten op het rekruteren van nieuw personeel. Tijdens de open dag is het makkelijk om veel informatie te vergaren over de mogelijkheden op een carrière binnen de Marine. Ook de mogelijkheid tot opleidingen en cursussen zullen niet onbesproken blijven.

De stand van defensie zullen bemand worden door recruiters die alle vacatures bij de Marine kunnen vertalen en uitleggen zodat je een beeld krijgt van wat er van je wordt verwacht. Als jouw hart altijd al bij defensie heeft gelegen dan zou een baan bij de Marine niet onbesproken moeten blijven. Laat je informeren op deze dag en zorg dat je weet waar je aan begint. De recruiters zijn opgeleid om jou alle ins en outs te laten zien. Het zullen echt niet alleen maar positieve verhalen zijn, want zoals met iedere baan zijn er uiteraard ook haken en ogen aan een baan bij de Marine. Mocht je ervoor openstaan deze informatie te krijgen dan is een bezoek aan de Marinedag absoluut een aanrader.

VACATURES

We hebben op dit moment 31 vacatures openstaan van gevechts marinier tot onderofficier vliegtuigonderhoud. Ook communicatie en IT zijn onontbeerlijk voor de onderdelen van het marine werk. Heb jij minimaal een HBO opleiding en wil jij je inzetten voor de veiligheid in Nederland en wil jij iets van de wereld zien? Solliciteer dan bij ons! Schrijf een brief inclusief cv en motivatie naar ons adres.