Reacties

 

Elan 29 jaar

Ik was al een tijdje werkloos en zag een reclame op televisie om de Marinedag te bezoeken. En daarbij de belofte dat er een mogelijkheid was om me in te schrijven voor een potentiële functie binnen de Marine. Nou dat leek me wel wat. Ik ben er alleen heen gegaan en wat ik daar zag overtrof al mijn verwachtingen. Zo gaaf! Zodra ik thuiskwam heb ik gelijk gesolliciteerd. Het was een beetje zoals in de film de Matrix (waar ik toevallig ook echt fan van ben). Tot op heden heb ik nog geen reactie mogen ontvangen, maar ik duim me suf om uiteindelijk goed nieuws te krijgen.

 

Bas 10 jaar

Ik was samen met m’n vader naar de Marinedag geweest en vond het helemaal te gek. Ik wil daar als ik later groot ben ook werken. Dan wil ik ook in een helikopter. M’n moeder vond het niet zo leuk, maar dat moet zij weten. Dit is mijn droom.

 

Alex, 43 jaar

What a waste of time. Het was koud! M’n ballen vroren eraf. En m’n vriendin was de hele tijd aan het zeiken over een baan waar ik echt eens naar moest kijken. Als ze het zo leuk vindt kan ze beter voor haarzelf daar gaan kijken. Misschien hebben ze nog een functie als sokkenteller voor haar!

 

Bas Scholts 71 jaar

Vroeger in mijn tijd ging het er echt niet zo heftig aan toe! Ik heb met open mond staan kijken naar al dat spectaculairs. M’n hart ging er sneller van kloppen en ik had gewoon zin om mee te doen, maar dat gaat helaas niet meer op mijn leeftijd. Ik ben al de pineut als de lift het niet doet in de verzorgingsflat waar ik woon. Dus helaas zit het er voor mij niet meer in. Maar als ik nu weer 20 was dan had ik me zo opgegeven om me in te zetten voor de vrijheid van Nederland.

 

Sandra 46 jaar

Ja ik wil dit ook! Wat een leven moet dat zijn om zoveel bizarre dingen mee te maken. Helaas heb ik twee kinderen dus kan niet te lang van huis zijn. Ondanks dat het drama kinderen zijn heb ik toch de verantwoording over hen. En m’n man zou het ook niet zo tof vinden.