Kinderkleding

Open huis

Superleuke dag gehad met veel bezoekers op onze Open-House waar mensen van harte welkom zijn geweest om de marine base te komen bezichtigen en een kijkje te nemen wat er allemaal in de marine gebeurt en wat we doen. Heel interessant hierbij was de fotoshoot die er genomen kon worden met de mariniers en waar vooral het vrouwelijk bezoek natuurlijk geïnteresseerd in was. Eens per jaar hebben we dit evenement om geld in te zamelen voor het onderhoud van de base.

Kinderkleding modeshow

Om de dag nog gezelliger te maken en de mannelijke bezoekers het ook naar hun zin te maken was er een fantastische modeshow georganiseerd door de vrouwelijke medewerksters die naast de marine-kleding ook avondkleding lieten zien wat voor de dames een serieuze uitdaging bleek te zijn omdat ze deze jurken en outfits zelf ontworpen hadden.

Tot slot werd er ook nog kinderkleding gemodelleerd door kinderen die woonachtig zijn in de omgeving van de marine wat bovendien dubbelleuk was omdat de ouders dus ook naar de kinderen konden komen kijken. De kinderkleding werd ons beschikbaar gesteld door verschillende bekende merken zoals Ninni vi, en Quapi die de mooiste outfits voor de dag haalden om de kinderen op het podium te laten stralen. De kinderkleding werd na de show overhandigd aan het Meeuwenhuis een tehuis voor dakloze kinderen die er natuurlijk stapelblij mee waren.

Na het evenement heeft de Noordstad Marine base ruim € 3136 euro ingezameld om de marine een handje te helpen bij het onderhoud die de volgende maand van start gaat. Nogmaals onze hartelijke dank aan alle mensen die aanwezig zijn geweest en het Open-House evenement ook dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt. Wilt u ook nog een donatie doen aan de marine base? Dan kunt u dit direct op de kantoren van de marine doen of via overschrijving.