Het maken van een energievergelijk via Consumind

Veel Nederlandse huishoudens maken gebruik van diverse vergelijkingssites om hun energiekosten te verlagen. Dit zijn vaak sites waarbij welkomstcadeaus en verschillende voorwaarden worden aangeboden. Maar wat nou als je gebruik kunt maken van een energievergelijk die alleen de contracten aanbiedt zonder alle toeters en bellen, waardoor je een juiste en kloppende vergelijking krijgt zonder misleidende cadeaus of acties? Dat kan nu via het energievergelijk van Consumind.

Al meer dan 750.000 huishoudens gingen je voor

Consumind bestaat al langer dan 5 jaar en is dan ook geen onbekende voor Nederlandse huishoudens. Meer dan 750.000 huishoudens gingen je namelijk in de afgelopen jaren voor met het maken van een energievergelijk. Per huishouden is hier gemiddeld meer dan €100,- mee bespaart op de energierekening. Consumind heeft daarnaast niet alleen een energievergelijk maar helpt je ook bij besparen op je verzekeringen, hypotheek, kredieten en/of leningen en telecom. Zo kun je in één keer je vaste lasten flink omlaag brengen en wel tot meer dan €1000,- per jaar besparen! Prettig geregeld!

Start met een energievergelijk

Wanneer je je energierekening wilt verlagen, kun je dit eigenlijk al direct doen via een energievergelijk. Consumind heeft alle energieleveranciers in Nederland alvast overzichtelijk voor je op een rijtje gezet met alle tarieven en kosten per contract duur hierbij vermeldt. Het enige wat jij hoeft te doen is het invullen van een recentelijk jaarverbruik en je postcode en huisnummer. Daarna krijg je direct verschillende aanbiedingen te zien die voor jouw verbruik het meest voordeligst zijn met daarbij alle kosten die je per maand of per jaar kwijt bent. Is dit lager dan de kosten op je huidige contract? Dan doe je er goed aan om via dit energievergelijk een overstap te maken.

Het maken van een overstap doe je al gemakkelijk in drie stappen. Je kiest de aanbieding waar jij in geïnteresseerd bent, vult je gegevens in en verstuurd de aanvraag. Je oude energieleverancier wordt opgezegd en de nieuwe energieleverancier krijgt een melding dat jij klant wilt worden. Na veertiendagen wettelijke bedenktijd zal je gebruik kunnen maken van voordelige tarieven en betaal je nooit meer te veel voor gas en stroom. Maak daarom een energievergelijk via Consumind en bespaar direct op je vaste lasten.